fbpx

HotBee (recenze)

Máte rádi pálivé jídlo? Mě osobně teda pálí i to co ostatní nepálí, ale spoustu lidí kolem mě si v tom libuje. Tradiční čínská, korejská nebo třeba indická kuchyně je plná ostrých ale skvělých jídel, kdy sama pálivost a chuť chilli papriček dokreslují koncept celého jídla. Dnes už najdete i čokoládu s kousky chilli. Co mě zaujalo je kombinace sladkého a pálivého. Proto jsme se v dnešní recenzi blíže podívali na omáčku HotBee, kde se kloubí med s ostrostí chilli do skvělé omáčky, která se dá využít v kuchyni mnoha způsoby. Mrkněte na to.

Med a chilli

Složení omáčky je vlastně úplně jednoduché. Čistý med a kvalitní chilli papričky se spojí a vznikne zajímavá a netradiční chuť, která dokáže ozvláštnit i obyčejné jídlo. A nejen jídlo. Pokud pravidelně používáte sladidla do kávy, čajů nebo míchaných nápojů, přidáním Hobře nakopnete chuť vašeho pití ještě o level výš. Zkusit můžete například zázvorový nebo mátový čaj s kapkou pálivého medu. Navíc tím podpoříte i svoji imunitu.

HotBee

Za omáčkou HotBee stojí Čeněk Stýblo, kterého můžete znát z YouTube kanálu Viral Brothers. Ten se vydal na cesty po jihovýchodní Asii, kde objevil sílu a kouzlo pálivých jídel. A hlavně kombinace sladkých a pálivých ingrediencí. Postarší majitel jídelny Yu-Chen měl radost, že Čeňkovi chutná. I přes špatnou angličtinu mu vysvětlil, jak snadno může pálivý med vytvořit doma. Čeněk si při cestě letadlem z Tchai-peje do Bangkoku rovnou pustil dokument o vzniku legendární pálivé omáčky sriracha a tenkrát poprvé ho napadlo, že omáčkový business pro něj může být to pravé.

HotBee

Zajímavý nápad přerostl v opravdový obchodní plán a dnes už HotBee mají vlastní stránky i sociální sítě. V nabídce najdete kromě pálivé omáčky i nugátové bonbony s chilli či balzámy rty. Ty obsahují chilli, med, kakao a jemný ochranný filtr. Dále pak ze stránek můžete vyzkoušet několik receptů, které samozřejmě nezapomněly obsahovat omáčku HotBee. Na výběr jsou masitá žebírka, burger, drink Mojito nebo dokonce pizza. Meze se tady opravdu nekladou.

HotBee

A co vy, máte rádi pálivá jídla? A už jste vyzkoušeli omáčku HotBee? Neváhejte a dejte nám vědět dole v komentářích.

2 Komentářů
  1. Jako nacpat si to můžu fakt na všechno, ale akorát to přebíjí chuť jídla a to docela dost.

  2. Tohle je mrtě dobrá omáčka. Dokážu si ji nacpat fakt na všechno. Je tak akorát pálivá a zároveň jemná.

Přidat svou zkušenost

Vytvořit účet
Změnit heslo
Compare items
  • Total (0)
Compare