fbpx

Nachmelené (recenze)

Léto je tady a k němu neodmyslitelně patří vyletněné drinky, míchané nápoje s ledem, pivo, víno či ledová káva. Každý rok se objeví nějaká novinka, které svojí chutí vystihne letní náladu a chutě. Není to tak dávno, co byl v kurzu Aperol, ale co poletí letos? Pokud máte rádi víno, pivo či oboje, tak pro vás máme zaručený letní tip. Jedinečné pojení vína a chmelu v jednom nápoji. To je značka Nachmelené. A že jste o tom ještě neslyšeli? Tak věřte, že během léta uslyšíte. My tady pro vás máme recenzi, tak na to mrkněte.

Letní nálada

Nachmelené je nápoj spojující svěží chuť vína s jemně hořkými tóny chmele a medovou dochutí sladu Pale Ale. Jde o alkoholický nápoj s nižším obsahem alkoholu. Ideální na letní večery, kdy vás skvěle osvěží a zároveň nebudete mít po dvou drincích těžkou hlavu. Obsah alkoholu je 6%, takže se vyrovná některým pivům a má o něco menší obsah než víno. Nachmelené je původem z vinotéky Vinium ve Velkých Pavlovicích, kde kromě toho můžete ochutnat i jejich vína.

Nachmelené

Nápoje Nachmelené:

  • Chardonnay
  • Chardonnay extra chmelené
  • Chardonnay grap
  • Cabernet Sauvignon rosé

„Chtěli jsme vytvořit nápoj, který ponese chuť vína a skvěle osvěží. Chvíli jsme přemýšleli, hráli si s různými chutěmi, až v roce 2017 přišla na svět myšlenka „Proč nesmíchat víno s chmelem?“ Na světě bylo Nachmelené víno a my si hravost chutí hned zamilovali.“

Nachmelené

Kromě e-shopu můžete najít Nachmelené i v běžných obchodech jako Albert, Globus nebo Makro. Nachmelené drinky jsou osvěžující a zároveň ne tolik sladké, aby zalepili pusu. Další výhodou je, že nápoje jsou bezlepkové, což například u piva dělá bezlepkovým dietám problém. Pokud tak hledáte ideální zdroj skvělé chuti a stylového drinku na toto léto, pak je Nachmelené ideální volba.

Nachmelené

A co vy, už jste vyzkoušeli? Neváhejte a podělte se s námi o vaše zkušenosti dole v komentářích.

fotozdroj: soc. sítě Nachmelené

Podělte se s ostatními o vlastní zkušenost

Přidat svou zkušenost

Vytvořit účet
Změnit heslo
Compare items
  • Total (0)
Compare